Het originele spel

Geplaatst op: 08-03-2013

Pikachu, Balbazar en Charizard zijn pokemons die iedereen wel kent. Maar weet je nog de eerste episode van Pokemon? Vlak nadat Pikachu zijn krachtige aanval deed om de spearrows weg te jagen verscheen er een soort vogel? Je weet pas wat voor pokemon dit is ver in de serie. Deze pokemon blijkt een zeldzame variant te zijn die haast niemand ziet. Het is een zogenaamde legendarische Pokemon die zeer sterk zijn en veel ongekende krachten tot hun beschikking hebben.

De legendarische Mew en Mewto

Mew en Mewto de meeste bekende pokemons maar direct ook de pokemons waar men niet veel over weet. In de serie blijkt Mew een zeer krachtige pokemon te zijn en Mewto een clone gemaakt door Giovanni de leider van Team Rocket. In de de eerst film blijkt Mewto echter een afstammeling te zijn van Mew. Mew zou zomaar de allereerste Pokemon te zijn op aarde. Wat de waarheid nu is, blijft onzeker en wie weet zullen we het nooit te weten komen. Wat we wel weten is dat die twee het meest krachtigste van allen zijn.

Legendarische beesten

Zodra de 2e generatie Pokemon's bekend werden gemaakt werden de Legenendary Beasts geïntroduceerd. Dit zijn zeer gevaarlijke pokemons die in de Johto regio leven in kelders. De pokemons zijn overleden na een krachtige inval van bliksem maar zijn opgewekt door de krachten van de Ho-Oh. Sprekend over Ho-Oh dit is dé legendarische vogel die Ash Ketchum zag in de allereerste aflevering van Pokemon. De pokemon Ho-Oh is samen met Lugia een andere legendarische pokemon het Tower Duo. Lugia wat ook een vogel pokemon is heeft ongekend hoge krachten en wordt gezien als de bewaker van de zee.

Team Rocket

De karakters in Pokémon zijn natuurlijk niet allemaal helden, helden heb je immers pas op het moment dat er

Pokemons

Bulbasaur

Wie kent het groene lieve monstertje niet. Hoe lief het overkomt het blijft een wild beest

Pokemon games

Wie had het in 95 gedacht dat Nintendo een van de meest uitgebreide franchise zou opzetten in de game wereld? Poke