Pokemon

Het begon allemaal met 151 pokemons maar binnen 10 jaar waren het er maar liefst 649  verdeeld over 5 generaties. Ash beschikte over het gele monstertje genaamd Pikachu en gaat zijn avontuur aan met maar 1 pokemon. Al gauw beschikt hij over meerder pokemons waaronder Bulbasur, Charmander en Squirtle. Dankzij zijn gevarieerde aanbod aan pokemons en talent weet hij talloze tegenstanders en tegenslagen van zich af te werken en een ware pokemon master te worden. Welke uitdaging je hem ook voor legt, steeds weer weet hij alle tegenslag te overwinnen. Pokemon is nog altijd enorm populair, maar het verhaal is flink uitgemolken. Wat heet: op Super Mario na heeft geen enkele game franchise zoveel verschillende verhaallijnen, spellen, televisieseries en promotie artikelen. Van kaartspellen tot kraslot spelletjes gebaseerd op dit thema. Het is ongekend!

Het Pokemon aanbod

Zoals in het begin al is vernoemd begon het in 1995 allemaal met een aantal van 151 pokemons. Dit waren inclusief de geëvolueerde pokemons. Want pokemons konden evolueren naar een sterkere variant. Dit gebeurde zodra een pokemon een bepaald stadium voorbij was. Een stadium was bijvoorbeeld emotie controle. Als een Pokemon in een nauwe hoek wordt gedreven kon het zomaar zijn dat de pokemon evolueerde. Dit was dan ook niet onder controle te houden.

Artikelen

Pokemon Pinball

Categorie: Pokemon / 21-03-2013 16:05

Pokemon Pinball is een heus flipperkasten spel voor de Gameboy Coler. Het is gebaseerd op Pokemon Red en Blue uit de eerste serie. Doel van het spel is natuurlijk net als bij alle andere pinball games om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door de Pokebal rond te laten schieten in het speelveld en tegen objecten aan te laten kom

Lees meer...

Pokemon games

Categorie: Pokemon / 08-03-2013 16:03

Wie had het in 95 gedacht dat Nintendo een van de meest uitgebreide franchise zou opzetten in de game wereld? Pokemon is bedacht als een gameboy spelletje voor de Nintendo maar is vervolgens uitgegroeid tot series, merchandises, films en nog veel meer.

De verschillende Pokemon spelletjes die gespeeld kunnen worden voor de verschill

Lees meer...

Het originele spel

Categorie: Pokemon / 08-03-2013 16:02

Pikachu, Balbazar en Charizard zijn pokemons die iedereen wel kent. Maar weet je nog de eerste episode van Pokemon? Vlak nadat Pikachu zijn krachtige aanval deed om de spearrows weg te jagen verscheen er een soort vogel? Je weet pas wat voor pokemon dit is ver in de serie. Deze pokemon blijkt een zeldzame variant te zijn die haast niemand zie

Lees meer...