Pokemon Pinball

Geplaatst op: 21-03-2013

Pokemon Pinball is een heus flipperkasten spel voor de Gameboy Coler. Het is gebaseerd op Pokemon Red en Blue uit de eerste serie. Doel van het spel is natuurlijk net als bij alle andere pinball games om zo veel mogelijk punten te verzamelen. Dit doe je door de Pokebal rond te laten schieten in het speelveld en tegen objecten aan te laten komen die je kent al uit de pokemon reeks.

Red & Blue

Je kunt twee verschillende flipperkasten spelen. De Rode en de blauwe flipperkast. Elk heeft zijn eigen uiterlijk en mogelijkheden om punten te scoren. Ook zijn er op elk van de twee kasten extra modussen te spelen. Zo is er de Catch modus en de Evolution modus. Tijdens het spelen kun je bonusspellen starten. Het spel is redelijk populair geweest en heeft zelfs een opvolger gekregen in de vorm van Pokemon Pinball: Ruby & Sapphire. Dit spel is voor de Gameboy Advance ontwikkeld en is ook een echt klassiek flipperkasten spel.

Pokémon Pachinko

Flipperkasten fans moeten trouwens eens een bezoek brengen aan Japan. Hier kun je namelijk ook Pokemon Pachinko spelen. Dit spel is de Japanse vorm van een gokkasten spel. Het is een combinatie van een Flipperkast en een speelautomaten spel met 3 rollen. Nederland heeft het nog niet ontdekt, maar dit zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten.

Pokemons

Bulbasaur

Wie kent het groene lieve monstertje niet. Hoe lief het overkomt het blijft een wild beest

Characters

Ash Ketchum

Laten we maar meteen beginnen bij de hoofdrolspelers, het hoofdfiguur dat je door de seri

Team Rocket

De karakters in Pokémon zijn natuurlijk niet allemaal helden, helden heb je immers pas op het moment dat er