Pokemons

Geplaatst op: 08-03-2013

Bulbasaur

Wie kent het groene lieve monstertje niet. Hoe lief het overkomt het blijft een wild beest dat zijn krachten haalt uit zijn knol op zijn rug. Bulbausar specialiseert zich in de trucs die hij uit kan voeren waaronder 'overgrow' hierbij verander de omgeving van zijn tegenstander in een jungle die hem probeert uit te schakelen. Bulbasaur evolueert in Ivysaur welk vervolgens evolueert in venussaur dit is de sterkste variant.

Charmander

Het schattig uitziende draakje genaamd charmander beschikt over sterker krachtige en onderscheid zich door de snelheid die hij heeft. Hij heeft de mogelijkheid tot het spuwen van vuur en heeft de mogelijkheid tot het evolueren naar zeer sterke varianten waaronder Charizard. Charmander laat zien hoe het met hem gaat door het vlammetje op z'n staart. Als deze zeer klein is, zit hij op het randje van overleven. Vecht je met Charmander? Kijk dan goed naar het staartje.

Squirtle

Zoals ieder schildpad heeft heet ook Squirtle de mogelijkheid tot het beschermen van zichzelf door in zijn schil te zitten. Dit schild is onverwoestbaar en geeft hem de mogelijkheid tot het afweren van de meest vreselijke aanvallen van zijn tegenstanders. Hij weet zeer snel water af te voeren en weet zich te onderscheiden van zijn tegenstanders door de sterke defensieve krachten. Squirtle evolueert in Wartortle en uiteindelijk in de meest krachtige vorm genaamd Blastoise.

Skitty

Deze derde generatie Pokemon heeft de mogelijkheid tot het charmeren van zijn tegenstander. Het weet de tegenstander te sussen als hij wilt aanvallen. Hiernaast heeft Skitty de mogelijkheid tot het normaliseren van zijn tegenstander. Skitty heeft geen krachtige trucjes en is dan ook een nutteloze maar wel schattige Pokemon. Zodra Skitty evolueert zal het vormen tot een Delcatty. Deze is zeer krachtig en welbekend om zijn  snelheid.

SablEye

SableEye is een Pokemon die je niet snel tegenkomt alleen diep in een rots gebied of grot. De Pokemon is zeer sterk, defensief goed en heeft speciale trucs die zijn tegenstander snel kan uitschakelen. Hij ziet er weliswaar apart uit maar zijn kracht mag niet onderschat worden.

Mew

Een schattig roze kleurige Pokemon waarvan je niet veel verwacht. Het is echter een van de meest sterke Pokemons van eerste generatie. Het is nog niet bewezen maar wetenschappers denken dat Mew één van de voorouders is van de Pokemons. Met sterke krachtige beschermt het Ash tegen aanvallen van Mewto.

Pokemon Pinball

Pokemon Pinball is een heus flipperkasten spel voor de Gameboy Coler. Het is gebaseerd op Pokemon Red en Blue uit

Het originele spel

Pikachu, Balbazar en Charizard zijn pokemons die iedereen wel kent. Maar weet je nog de eerste episode van Pokemon

Team Rocket

De karakters in Pokémon zijn natuurlijk niet allemaal helden, helden heb je immers pas op het moment dat er